Dating Illustrator CS
Smo veliko podjetje za tiskanje v Shenzhenu na Kitajskem. Ponujamo vam vse knjige publikacij, trda vezava knjige tiskanje, papercover knjige tiskanje, trda vezava notebook, sprial knjige tiskanje, sedlo stiching knjige tiskanje, tiskanje brošur, pakiranje škatla, koledarji, vse vrste PVC, brošure o izdelkih, opombe, knjige za otroke, nalepke, izdelki vrste posebnih papirnih barvnih tiskarskih izdelkov, igralne kartice in tako naprej.
Za več informacij obiščite
http://www.joyful-printing.com. Samo ENG
http://www.joyful-printing.net
http://www.joyful-printing.org
email: info@joyful-printing.net
Hitri nasveti za Illustrator CS
Predloga
Illustrator CS ima 200 vgrajenih predlog, vključno s prodajnimi brošurami in orodji za pisalne potrebščine. Predloge lahko odprete v mapi Datoteka> Novo iz predloge ali ilustratorja> Predloge, dokumenti v Illustratorju CS pa lahko shranite tudi kot predloge.
Vizualno strjevanje, vizualno prazno
Razporedite znake optičnega zaznavanja in prilagodite razmik med njimi, da dosežete pravilen položaj v harmoniji z okoliškim besedilom. Izberite področje besedila in izberite ikono Optical na ikoni pop-up razmika na plošči Character. Prazna postavka v optičnem načinu prilagodi položaj ločil in besedilnih znakov glede na levi in desni rob, tako da je stran lepo prikazana. Izberite Type (Vrsta)> Optical Margin Alignment (Poravnava optičnega polja), da uporabite vizualno prazno razporeditev za izbrani predmet besedila.
Podpora za pisave OpenType
Plošča Glifi Tip> Glifi lahko prikažejo pisave OpenType in ne-OpenType ter jih lahko vstavite z dvojnim klikom na pisavo. S pomočjo okna OpenType Window> Type> OpenType lahko uporabite možnost zamenjave OpenType, da nastavite Illustrator, da samodejno nadomesti standardne znake.
WYSIWLY meni pisave
V meniju Pisava za Illustrator CS so prikazana imena in vrste pisav v dejanskih pisavah in ikonah. TrueType, PostScript ali OpenType.
Ustvarite tridimenzionalni objekt
3D učinki iz Illustratorja CS
Nove 3D funkcije Illustratorja CS zagotavljajo 3 3D učinke - "Extrude & Bevel", "Revolve", "Rotate" - omogočajo preprosto pretvorbo 2D predmeta ali besedila v 3D vizualno obliko.
Poudarki in poševnice (iztisnite in poševno)
Poudarki in poševnice: Preprosta pravokotna rotacija. V pogovornem oknu 3D Extrude & Bevel Options (spodnji desni kot) lahko nadzorujete, kako so prikazani objekti, ki jih upravlja operacija. Dodajte zadnjo kap u 3D umetniško delo in uporabite predlogo na površini skozi pogovorno okno Umetnost zemljevida (zgornji desni kot).
Funkcije osvetlitve in poševnosti omogočajo predmetu, da razširi svoj prostor nazaj, kar povzroči 3D vizualni učinek, ki približuje stereo in stereoskopske učinke.
Najprej narišite obliko ali besedilo z orodjem za risanje. Ko izberete predmet, izberite Effect> 3D> Extrude & Bevel. Potrdite polje Preview in prilagodite položaj, perspektivo in globino 3D-predmeta. Če želite narediti kristalni učinek na grafiki, izberite slog stožca in določite višino. Če kliknete gumb More Options (Več možnosti), lahko dosežete tudi nadzor osvetlitve in zatemnitve, nato kliknite gumb Map Art, da umetniško spremenite 3D grafiko.
Če želite preslikati objekt CS Illustratorja ali uvoziti sliko v 3D grafiko površine, morate najprej dodati sliko, ki jo želite uvoziti, ali preslikati v knjižnico simbolov simbolov. Če je povezana slika uporabljena kot vzorec, mora biti slika vstavljena v dokument, preden se lahko postavi v vzorčno knjižnico. Poseben korak je, da najprej potrdite polje Povezava v pogovornem oknu Pace, ki ni izbrano. V pojavnem meniju plošče Link po uvozu slike uvozite sliko v Illustrator CS ali izberite Embed (embedded) sliko. Končal si.
Revolve
Uporaba pečice in čudovita torba za kolače ne naredi fancy torte, vendar lahko to storite z novimi Revolve funkcijami Illustrator CS.
Funkcija nagiba ustvarja 3D grafiko z vrtenjem grafike na eni osi, na primer pri ustvarjanju cilindričnega elementa, kot je pločevinka ali steklenica.
Najprej uporabite katero koli orodje za risanje, da narišete grafiko s polovičnim robom, izberite grafiko, ki jo želite zavrteti, in izberite Učinek> 3D> Vrtenje. Kliknite potrditveno polje Predogled, da določite lokacijo. Kliknite Map Art, da določite vzorec na površino.
Zavrti
Uporabite monotono pravokotno postavitev besedila, tako da bo videti kot oddaljeno bledenje skozi funkcijo vrtenja.
Funkcija poševnosti omogoča dvigovanje 2D predmeta, da se doseže 3D vizualni učinek, kot je izbledelo besedilo v slogu Star Wars. Če želite uporabiti funkcijo poševnosti, najprej izberite predmet, ki ga želite spremeniti, nato izberite Učinek> 3D> Zasuk. S tem krmilnikom ustvarite vizualne učinke, ki jih pričakujete.
Ustvarite valovito besedilo
Adobe je izboljšal zmožnosti besedila Illustrator CS, z novim oknom z možnostmi možnosti Type On A Path in z več pisavami za posebne učinke.
Če želite valoviti besedilo vzdolž poti, ustvariti nov predmet s katerim koli orodjem za risanje, izberite orodje Besedilo poti (ikona v obliki črke T) v orodju Besedilo v orodni vrstici in kliknite kjerkoli na robu predmeta. Vnesite besedilo, ga označite in nato formatirajte besedilo s ploščami Znak in odstavek (Window> Type> Character / Paragraph).
Če želite spremeniti prikaz besedila in njegovega relativnega položaja poti, izberite Type> Type On A Path> Type On A Options. V meniju Effect (Učinki) bo imela vsaka od petih možnosti drugačen učinek in možnosti v meniju Align To Path (Poravnaj v pot). Besedilo lahko premikate gor in dol glede na pot.
Z orodjem za izbiro lahko ločeno povlečete kontrolne točke spredaj, sredine in konca poti pisave, povlečete besedilo in spremenite pisavo besedila skozi pot.
Razmažite
Tema in sprememba: Dva različna učinka brisanja za levo sliko.
Novi učinek razmazanja Illustrator CS je lahko umetniški kot slikar s pomočjo svinčnika ali risalke s čopičem. Glavni koraki so Effect> Stylize> Scribble. Pogovorno okno Možnosti škrabotanja ponuja več sprememb in razširitev nadzora.

